Üdvözöljük webáruházunkban!

Történetünk 2020 ban kezdődik. Egy barátom említette, hogy nagyon jó kendermag, hogy nézzek utána. Ránéztem, kutattam, majd azt kérdeztem, hogy erről miért nem beszél senki? 22 év vegetariánus élet melett miért nem találkoztam én ezzel korábban, komolyabban. Miért nem hívta fel senki a figyelmem arra, hogy ez egy létfontpsságú élelmiszer, kötelezően kellene fogyasztanom?

Majd eltelt 3 év...3 évvel ezelőtt azért kezdtük kendermag feldolgozással foglalkozni, mert egy olyan élelmiszerrel ismerkedtünk meg, ami a maga nemében egy nagy csoda egy apró magba zárva.

A benne található esszenciális tápanyagok (zsírsavak, antioxidánsok, mikroelemek és aminósavak (9 esszenciális)) építik, regenerálják és védik szervezetünk sejtjeit.

Nem tudom vicces e, minden esetre érdekes, hogy napi kb. 30-50 g (250-400 Ft) kiküszöbölhetőek lennének azok az esszeciális tápanyag hiányból eredő diszfunkciók, ami jelen pillanatban jellemzi a hazánkban élő emberek egészségi állapotát.

A forgalmazott termékeket túlnyomó többségét első sorban saját magunknak készítettük, majd forgalmazni kezdtük. Egyébként sem lenne, de így kizárt hogy olyan alkotóelem legyen benne, amit mi nem fogyasztanánk szívesen.

Termékeink többnyire nyersek és jellemzően magas antioxidáns, vitamin, magas omega-3 és esszenciális aminósav tartalommal büszkélkedhetnek.

Azért dolgozunk, hogy minél többen megismerjék a kendermagban rejlő, kiaknázatlan lehetőségeket, amit adni tud szervezetünk egész-ségének fenntartásában.

Finoman és egyszerűen!

Célunk, hogy minél többen 1-1,5 kg kendermagot fogyasszanak havonta, mert nincs tengerünk, de van kenderünk!

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.