BIO KENDERMAG FEHÉRJE

Az ideális nyers, teljesértékű fehérjeforrás - bio kendermag fehérjepor

A kendermag fehérje a kendermagból kinyert protein – bio kendermag fehérjepor – könnyen felszívódó, nyers, gazdag fehérjeforrás. A kendermag fehérje teljes értékű fehérje. A kendermag fehérje teljesértékű, kiváló fehérjeforrás. A bio kendermag fehérjepor mind a 21 aminosavat tartalmazza, köztük azt a 8-at is, amelyeket az emberi szervezet nem képes előállítani.

Különösen ajánlott erős fizikai igénybevétel, sportolás esetén, fejlődő szervezetek, valamint vegán vagy vegetariánus életmódot folytatók számára. Túlélő táplálék.

A kendermagban található fehérjék 65 %-a biologiailag aktiv globulin fehérje; edesztin, de albumin is nagy mennyiségben található benne. Ez az arány az emberi vérplazmában található globulinok arányához hasonló.

Felhasználási javaslatok:

A kendermagból kinyert nyers proteint fogyaszthatjuk folyadékban (növényi tejben, gyümölcs- vagy zöldséglében) elkeverve, adagolhatjuk turmixhoz, müzlihez, kásákhoz, de kenyérbe vagy süteménybe is süthető.

Bővebben a beltartalomról itt olvashat.

Bio kendermag fehérje-protein hol kapható? Ide kattintva vásárolható bio kendermag fehérje

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.